Νεκρός ο ιδιοκτήτης του μπαρ στη Γλυφάδα
Μέτοχος του νυχτερινού καταστήματος στη Γλυφάδα, που τα ξημερώματα άγνωστοι άνοιξαν πυρ, είναι ο νεκρός 37χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ενώ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το δεύτερο άτομο που επίσης δέχτηκε σφαίρες από τους αγνώστους.
Οι αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με νέο επεισόδιο στον πόλεμο μεταξύ μπράβων της νύχτας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών περισυνέλεξαν από το σημείο της αιματηρής επίθεσης τρεις κάλυκες και εξετάζουν από ποιο όπλο μπορεί να προήλθαν.
Όλες οι μαρτυρίες συγκλίνουν ότι οι εκτελεστές πλησίασαν πεζή το νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα στην περιοχή της Γλυφάδας και άρχισαν να πυροβολούν.
Αμέσως μετά, με απόλυτη ψυχραιμία, αφού άφησαν αιμόφυρτα τα θύματά τους στο οδόστρωμα, εξαφανίστηκαν και πάλι πεζή. Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος εξετάζονται αυτή την ώρα από τους αρμόδιους αστυνομικούς.
Μία από τις πιο σημαντικές θάλασσες στη Γη δεν αγγίζει ποτέ στεριά, γιατί δεν έχει ακτές
11:39
Ανελέητο σφυροκόπημα στο Λίβανο: 12 νεκροί από τα σφοδρά χτυπήματα του IDF - «Χτυπήσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν» λέει το Ισραήλ
11:34
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
11:29
Η Τουρκία ανακοίνωσε την ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ νέου συστήματος Patriot στο Ιντσιρλίκ
11:19