ΕΛΛΑΔΑ

Αυτόπτης μάρτυρας αφηγείται στο CNN Greece πώς ξεκίνησε το πιστολίδι στο μπαρ της Γλυφάδας

Αυτόπτης μάρτυρας αφηγείται στο CNN Greece πώς ξεκίνησε το πιστολίδι στο μπαρ της Γλυφάδας

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο CNN Greece όσα είδε και άκουσε στο άγριο σκηνικό που εκτυλίχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγγέλου Μεταξά, στη Γλυφάδα

«Έτυχε να πηγαίνω προς τα εκεί, και βλέπω τρία με τέσσερα άτομα να τσακώνονται και πάνω στην ένταση τραβάει ένας όπλο. Ακούω τέσσερις πυροβολισμούς, πέφτει ένας κάτω, ο άλλος έτρεξε και ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο αυτόπτης μάρτυρας λέει στο CNN Greece, ότι και τα άτομα στα γύρω καταστήματα τρομοκρατήθηκαν, με πολλούς να κρύβονται κάτω από τα τραπέζια.

«Εγώ άκουσα τους διαπληκτισμούς, τους πυροβολισμούς, το χάος. Δεν άκουσα τι λέγανε», προσθέτει.

Στη συνέχεια, ερωτώμενος εάν φορούσαν κουκούλες οι δράστες, ο αυτόπτης απάντησε «όχι», ενώ όπως λέει, τα δύο αυτά άτομα, αμέσως μετά το περιστατικό έτρεξαν έξω από το κατάστημα.

Μάλιστα, τους είδε να αναχωρούν πεζή, καθώς δεν φάνηκε να είχαν αυτοκίνητο.

FullSizeRender1 copy

Σημειώνεται πως ένας άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ ακόμη ένα άτομο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο νεκρός, είναι ένας 37χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με νέο επεισόδιο στον πόλεμο μεταξύ μπράβων της νύχτας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών περισυνέλεξαν από το σημείο της αιματηρής επίθεσης τρεις κάλυκες και εξετάζουν από ποιο όπλο προήλθαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ