Ασπρόπυργος: Ένα από τα θύματα ξυλοδαρμού αναγνώρισε έναν 18χρονο
Έναν πολύ γνωστό στις αστυνομικές αρχές νεαρό αναγνώρισε ο αλλοδαπός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Πρόκειται για έναν 18χρονο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές άλλες δυο φορές κατά το παρελθόν.
Την πρώτη φορά είχε προκαλέσει ένταση και φασαρία στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου όπου είχε προσαχθεί μαζί με τον αδελφό του, όταν άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια και με τον αξιωματικό υπηρεσίας.
Επίσης πριν από λίγους μήνες σχηματίστηκε σε βάρος του και πάλι δικογραφία για ξυλοδαρμό αλλοδαπού στον Ασπρόπυργο.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα κατηγορηθεί για επίθεση σε βάρος μετανάστη. Οι αρχές έψαξαν να τον βρουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά είχε εξαφανιστεί.
Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σε δίκη.
Επίδομα Παιδιού: Έως πότε είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
ΕΝΦΙΑ: Πότε ξεκινά η αποστολή των πρώτων εκκαθαριστικών - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή για δύο χρόνια
03:00
Αναλυτικά όλες οι αργίες για το 2026 - Πότε είναι τα επόμενα τριήμερα
02:00
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Ποιοι οι δικαιούχοι
01:00