Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα έπειτα από τροχαίο (pics)
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Θεσσαλονίκης στο ύψος του «Γκλαντζούνη» στον Καραβόμυλο.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε η οικογένεια ενός ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 55χρονος, εκπαιδευτικός, ενώ στη θέση του συνοδηγού καθόταν o 84χρονος ιερέας πατέρας του και στο πίσω κάθισμα η μητέρα του ηλικίας 82 ετών.
Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η 84χρονη, η οποία απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, άνδρες του ΕΚΑΒ και διερχόμενους οδηγούς.
Η άτυχη γυναίκα όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

(Πηγή: LamiaReport.gr)

Το τελικό πόρισμα για το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο θα το βγάλει η αστυνομία που διενεργεί προανάκριση και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες.

(Πηγή: LamiaReport.gr)
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56
Πλημμύρες στην Ινδονησία: Ενισχύεται η ανθρωπιστική βοήθεια - Πάνω από 800 νεκροί (pics)
13:55