Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου – Η νέα κατάθεση του συνεργάτη του
Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε η συμπληρωματική κατάθεση του συνεργάτη του δικηγόρου σύμφωνα με την οποία κάποια στιγμή όταν είχε βγει για λίγο από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πήγε στο δικό του, ένας από τους δράστες τον ακολούθησε και αφού του έβγαλε το όπλο του είπε να μείνει στο γραφείο του και να μην πάει ξανά στο γραφείο του δικηγόρου στο οποίο είχε μείνει ο άλλος δράστης επίσης με όπλο.
Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε για να μιλήσει για τον πραγματικό λόγο που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο, χωρίς να υπάρχει ο μάρτυρας συνεργάτης μπροστά. Άρα οι αρχές γνωρίζουν από αυτό το στιγμιότυπο και το ποιος ήταν από τους δυο δράστες που πυροβόλησε και σκότωσε τον Μιχάλη ζαφειρόπουλο.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν ότι οι υποθέσεις για τις οποίες άνοιξαν συζήτηση οι δολοφόνοι ήταν προσχηματικές καθώς δεν θα μπορούσαν - λένε οι αστυνομικοί - να άφηναν πίσω τους μάρτυρες για τον πραγματικό λόγο που ήθελαν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο.
Αξιωματικοί που είναι στην υπόθεση έλεγαν ότι τα πραγματικά του κίνητρα τα είπε ο δολοφόνος όταν έμεινε μόνος του με τον δικηγόρο στη συζήτηση που έγινε ανάμεσα σε δράστη και θύμα.
Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πάντως έγινε γνωστό ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν μικρού διαμετρήματος και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.
Μάλτα: Ο πρωθυπουργός ανακοινώνει πρόωρες βουλευτικές εκλογές στις 30 Μαΐου
23:07
Ανησυχία Τζέι Ντι Βανς για την εξάντληση των αποθεμάτων πυραύλων στον πόλεμο με το Ιράν
22:55
Φωτιά στην ορεινή Νάξο - Επί ποδός ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
22:54
Σε ισχύ νέα μέτρα προστασίας στη Σαντορίνη: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ - Πού απαγορεύεται η διέλευση (χάρτες)
22:45