Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες που επιτέθηκαν στην εφημερίδα Έθνος
Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες, οι οποίοι αργά το απόγευμα της περασμενης Κυριακής επιτέθηκαν με πέτρες και μπογιές στα γραφεία της εφημερίδας Έθνος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για οργανωμένους χούλιγκανς ομάδας. Οι χούλιγκανς έσπασαν τζάμια και αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από τα γραφεία.
Σημειώνεται ότι επίθεση δέχτηκε και αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας, την ώρα που βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου.
Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα, καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους την επίθεση.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Bad Bunny: Έχω χάσει τον ύπνο μου ενόψει του Super Bowl
09:26
ΕΛΛΑΔΑ
«ΨΑΡΕΥΕ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Φωτογράφιζε απόρρητα έγγραφα και τα έστελνε στην Κίνα: Πώς δρούσε ο σμήναρχος - κατάσκοπος - Το δίκτυο και τα κοινά στοιχεία με τη Γαλλία
09:18
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρό ζευγάρι σε ρωσική επιδρομή στη Ζαπορίζια
09:17
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Συνεργασία Ford και Geely στον ορίζοντα;
09:06
ΚΟΣΜΟΣ