Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικό βλήμα εντοπίστηκε σε περιοχή των Κουφαλίων

Στρατιωτικό βλήμα εντοπίστηκε σε αγροτεμάχιο μεταξύ Κουφαλίων και της Παλαιάς Πέλλας και σύμφωνα με την αστυνομία, φυλάσσεται μέχρι να παραληφθεί από ειδικό κλιμάκιο του στρατού.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί μέχρι να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση απομάκρυνσης του όλμου και σύμφωνα με την αστυνομία δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εντοπιστεί βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε εξωτερικό χώρο πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή Κορδελιού-Ευόσμου.
Για την απενεργοποίηση της βόμβας που είχε μήκος ένα μέτρο και βάρος 250 κιλών η πολιτεία είχε συγκροτήσει οργανωμένη επιχείρηση για την απομάκρυνση και την προστασία της ασφάλειας των πολιτών που κατοικούσαν στην περιοχή, ο αριθμός των οποίων ανερχόταν σε 50.000-60.000.

Ριφιφί σε γνωστή εταιρία στην Καλλιθέα – Έκανε φτερά το χρηματοκιβώτιο
12:23
Η Κάρπαθος στα 8 ομορφότερα νησιά της Ευρώπης σύμφωνα με τους Ελβετούς
12:22
Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο - 20 συλλήψεις στην Καλλιθέα (pic)
12:20
Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ διεκδικούν την Τετάρτη το UEFA Conference League
12:17