Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικό βλήμα εντοπίστηκε σε περιοχή των Κουφαλίων
Στρατιωτικό βλήμα εντοπίστηκε σε αγροτεμάχιο μεταξύ Κουφαλίων και της Παλαιάς Πέλλας και σύμφωνα με την αστυνομία, φυλάσσεται μέχρι να παραληφθεί από ειδικό κλιμάκιο του στρατού.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί μέχρι να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση απομάκρυνσης του όλμου και σύμφωνα με την αστυνομία δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εντοπιστεί βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε εξωτερικό χώρο πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή Κορδελιού-Ευόσμου.
Για την απενεργοποίηση της βόμβας που είχε μήκος ένα μέτρο και βάρος 250 κιλών η πολιτεία είχε συγκροτήσει οργανωμένη επιχείρηση για την απομάκρυνση και την προστασία της ασφάλειας των πολιτών που κατοικούσαν στην περιοχή, ο αριθμός των οποίων ανερχόταν σε 50.000-60.000.
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή «Posokanei» - 22 ερωταπαντήσεις
06:00
Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Έως 30 Ιουνίου η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης
05:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Τι προβλέπει το πρόγραμμα
04:00
Σε εξέλιξη δύο προγράμματα από τη ΔΥΠΑ για ΑμεΑ και ανέργους άνω των 55 ετών
03:00