ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη απολογείται ο 29χρονος για τα τρομοπακέτα

Την Τρίτη απολογείται ο 29χρονος για τα τρομοπακέτα
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή αρμόδιου για υποθέσεις τρομοκρατίας ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος που είναι κατηγορούμενος για την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε αξιωματούχους στο εξωτερικό.

Ο κατηγορούμενος θα επανέλθει στο Εφετείο την Τρίτη στις 2 μετά το μεσημέρι για την απολογία του, ενώ την Κυριακή θα βρεθεί στην Ευελπίδων ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για τον οπλισμό και τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος έχει ζητήσει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς, όπως αναφέρει μέσω του δικηγόρου του, τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της σύλληψης του.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το CNN Greece ο 29χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ετοιμαζόταν να φτιάξει και άλλα τρομοπακέτα, ενώ οι Αρχές βρήκαν πλούσιο υλικό, όπλα και εκρηκτικά, που μέσα στο σπίτι του.

Ερευνούν τον 29χρονο για τη βόμβα στην εισαγγελέα Τσατάνη, είχε σχέσεις και με την Πόλα Ρούπα

Όλα δείχνουν ότι ο 29χρόνος αποτελεί έναν σοβαρό «παίκτη» στη τρομοκρατία με σχέσεις τόσο με το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπα, όσο και με την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου η οποία έχει αποδεχθεί την ένταξη της στην οργάνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ