Κατάσχεση 75 κιλών ακατάλληλου κρέατος από ψητοπωλείο στον Πειραιά
Ο υγειονομικός και κτηνιατρικός έλεγχος σε ψητοπωλείο του Πειραιά οδήγησε σε κατάσχεση κρεάτων που κρίθηκαν ακατάλληλα προς ανθρώπινη κατανάλωση.
Οι ελεγκτές του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, εντόπισαν κρέατα συνολικού βάρους 75 κιλών που κρίθηκαν ακατάλληλα.
Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν αποστεωμένα σφάγια κοτόπουλων καθώς και σουβλάκια από κοτόπουλο, βάρους 75 κιλών, λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλόλητας ή αναγνώρισης, σε συνδυασμό με ακατάλληλες συσκευασίες για επαφή με τρόφιμα.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στα ΕΠΑΛ
10:15
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ στα ΕΠΑΛ
10:13
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Βετεράνος κράτησε ομήρους για 15 ώρες μέσα σε τράπεζα στην Καλιφόρνια - «Τους φόρεσε εκρηκτικά»
10:10
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών στα ΕΠΑΛ
10:10
ΕΛΛΑΔΑ