Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στο πενταμελές εφετείο η Βίκυ Σταμάτη
Με την Βίκυ Σταμάτη παρούσα στο δικαστήριο συνεχίζεται η διαδικασία του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων, που αναμένεται να αποφανθεί για τις κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων των καταδικασθέντων για τις παράνομες πληρωμές από την αγορά των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR-M1.
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, η οποία απουσίαζε κατά τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μεταφέρθηκε το απόγευμα με ταξί συνοδεία αστυνομικών στην δικαστική αίθουσα, ώστε να παρίσταται στις 5 που θα συνεχιζόταν η διαδικασία.
Η κ. Σταμάτη, που καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο λόγω της εκτέλεσης αποσπάσματος της απόφασης, και κάθισε δύο θέσεις πίσω από τον κ. Τσοχατζόπουλο, χωρίς να του απαντήσει όταν εκείνος πήγε να της μιλήσει.
Λίγες ώρες πριν, μέσω του δικηγόρου της, είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον πρώην υπουργό.
Ιράν: Εκτελέστηκε ένας άνδρας που συμμετείχε στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2022
23:26
Ουγγαρία: Ο πρόεδρος υπέγραψε τη συνταγματική μεταρρύθμιση με την οποία τερματίζεται η θητεία του
23:16
Ισραήλ: Πυρκαγιές στη βόρεια Δυτική Όχθη – Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες
23:10
«Καύσωνας» στα φοιτητικά ενοίκια - Αύξηση έως και 7,3% στην Αττική το 2026
23:05