Προφυλακιστέος ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου για τα τρομοδέματα
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, για τις κατηγορίες που αφορούν την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, καθώς και εκείνων που είχαν βρεθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ.
Ο κατηγορούμενος έδωσε πολύωρη απολογία για όσα του καταλογίζει ο εφέτης στην υπόθεση των «τρομοδεμάτων», μετά το πέρας της οποίας με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Ο 29χρονος το μεσημέρι έλαβε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή από τον τακτικό ανακριτή, για να απολογηθεί σχετικά με συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για κατηγορίες που αφορούν τον οπλισμό, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την σύλληψη του.
Δάνεια ελβετικού φράγκου: Τι να προσέξετε στους όρους μετατροπής τους σε ευρώ
03:00
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
01:00
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30