Βυθίστηκε σκάφος που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες - Τουλάχιστον μία νεκρή
Ξύλινο σκάφος που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Καλόλιμνου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της τουλάχιστον μία γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, σκάφη του λιμενικού και παραπλέοντα πλοία κατάφεραν να περισυλλέξουν σώους από τη θαλάσσια περιοχή 8 άνδρες, 4 γυναίκες και ένα παιδάκι.
Ένας από τους ανθρώπους που διασώθηκαν δήλωσε ότι στο σκάφος επέβαιναν 22 ως 24 άτομα.
Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν τέσσερα πλωτά του λιμενικού, ένα σκάφος της Frontex, ένα ελικόπτερο Super Puma, δύο τουριστικά σκάφη κι ένα φορτηγό πλοίο.
ΚΟΣΜΟΣ
«Οι ΗΠΑ έλαβαν πάνω από 80 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τη Βενεζουέλα» είπε ο Τραμπ
07:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για το πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελίες για συγκάλυψη και «πλυντήριο ευθυνών»
07:50
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στο Πέραμα: Νεκρός 26χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μηχανών - Τραυματίστηκε 29χρονος
07:45
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας πόλεμος… τελεσιγραφότατος
07:45
ΕΛΛΑΔΑ