Χαλκιδική: Αλυσοδεμένο πτώμα άνδρα βρέθηκε στη Ν. Ποτίδαια
Πτώμα άνδρα, αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων, εντοπίστηκε το απόγευμα, αλυσοδεμένο, στο κανάλι της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Το πτώμα ανακάλυψε διερχόμενος που ενημέρωσε τις Αρχές.
Τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού έφερε, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός του άντρα που εντοπίστηκε στο κανάλι της Νέας Ποτίδας στη Χαλκιδική.
Πρόκειται για άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα μαλλιά.
Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν τυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες λιμενικές αρχές. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής
Πώς θα κάνετε αίτηση για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές της ΔΥΠΑ
06:00
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Νέα διάταξη για τον νόμο Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες - 9 ερωταπαντήσεις
04:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026 - 27: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
03:00