ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε πολλές πόλεις σήμερα

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε πολλές πόλεις σήμερα
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνει σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές ακόμη πόλεις.

Στην πρωτεύουσα το «ραντεβού» έχει δοθεί για τις 18:30 το απόγευμα πλατεία Συντάγματος.

Τα αιτήματα των διαδηλωτών έχουν να κάνουν με αυξήσεις σε μισθούς, ορισμός του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, προστασία του δικαιώματος στην απεργία, απαγόρευση πλειστηριασμών και κατασχέσεων, επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων, αφορολόγητο ατομικό όριο 20.000 ευρώ - προσαυξανόμενο 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΠΑΜΕ θα υπάρξουν προσυγκεντρώσεις στις 18:00 στα εξής σημεία:

Πλατεία Κάνιγγος: Εργατικά σωματεία και επιτροπές αγώνα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της Αττικής.

Πλατεία Ομονοίας: Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, Σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους της Δυτικής Αθήνας, της Ανατολικής Αθήνας, του δήμου Αθήνας και του Γαλατσίου, του Βορείου Τομέα της Αθήνας, των δήμων του Λαυρίου και της περιοχής των Μεσογείων, των δήμων του Θριασίου και της Μεγαρίδας.

Πλατεία Μοναστηρακίου: Η ΟΒΣΑ, κλαδικά σωματεία ΕΒΕ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Α’ Αθήνας. Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων,σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους του Πειραιά και του Νότιου τομέα της Αθήνας.

Προπύλαια: Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.

«Απαντάμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας με τη μαζική μας συμμετοχή στα συλλαλητήρια!», αναφέρει το ΠΑΜΕ.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ