ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΑ: Πότε θα γίνει η πληρωμή για τον Νοέμβριο

ΚΕΑ: Πότε θα γίνει η πληρωμή για τον Νοέμβριο
EUROKINISSI

Στις 27 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η πίστωση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τον μήνα Νοέμβριο σε πάνω από 270.000 δικαιούχους.

Με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους 60. 479.676 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής μηνός Νοεμβρίου 2017 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 270.325.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ