Black Friday: Θετικός ο απολογισμός σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ
Θετικός ήταν ο απολογισμός της χθεσινής «Black Friday» σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης σημειώνει τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε «Greek Black Week».
«Τη 2η χρονιά εφαρμογής στην Ελλάδα, η Black Friday της μίας ημέρας, επεκτάθηκε σε τριήμερο, αλλά ακόμα και σε εβδομάδα. Το ξεχείλωμα αυτό μας προειδοποιεί ότι του χρόνου κάποιοι θα ζητάνε Greek Black Week», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κορκίδης.
Πάντως, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, «οι καταναλωτές φάνηκαν να ευχαριστήθηκαν τις στοχευμένες αγορές τους κυρίως στα ηλεκτρονικά είδη, με αποτέλεσμα η μαύρη Παρασκευή να εξελιχθεί σε "άσπρη μέρα" για τα ταμεία κυρίως των μεγάλων και ισχυρών της αγοράς, αλλά και όσων μικρομεσαίων είχαν γεμάτα ράφια και γενναίες προσφορές».
«Ο σεισμός στη Βενεζουέλα ισοδυναμεί με 180 βόμβες Χιροσίμα»: Η εκτίμηση του Ευθύμη Λέκκα
21:22
85 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα: Ο Κάρλο Ροβέλι προειδοποιεί για πυρηνική καταστροφή
21:15
Σύγκρουση τρένων στην Πολωνία: Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από εκτροχιασμό βαγονιών
21:08
ΟΗΕ: Αναστέλλεται η απομάκρυνση πλοίων και ναυτικών από το Ορμούζ μετά την επίθεση σε πλοίο στο Ομάν
21:02