Πάτρα: Τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και τώρα αναζητείται από τις Αρχές
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 22χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα, έναν 28χρονο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος οδηγούσε ένα ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, στην επαρχιακή οδό Δάφνης- Καλαβρύτων, προσπέρασε με ταχύτητα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος. Στη συνέχεια, ο 28χρονος πλησίασε το όχημα του 22χρονου και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Τότε, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 22χρονος τραυμάτισε με το αιχμηρό αντικείμενο τον 28χρονο.
Κατόπιν ο 22χρονος, μαζί με έναν 18χρονο, που ήταν συνοδηγός στο φορτηγό, μετέφεραν τον 28χρονο στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας.
Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο 28χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 22χρονου.
SPONSORED
Οικουμενικός Πατριάρχης: Το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου μετατρέπεται σε ξενοδοχείο
17:59
Λοβέρδος: Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες που άνοιξαν σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
17:48
FT: ΗΠΑ και Ιράν κοντά σε παράταση της εκεχειρίας για άλλες 60 ημέρες
17:37
Αινιγματική ανάρτηση Τραμπ: «Ηνωμένες Πολιτείες της Μ. Ανατολής;»
17:27