ΕΛΛΑΔΑ

Τραύμα από σφαίρα και εκδορές είχε ο φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Τραύμα από σφαίρα και εκδορές είχε ο φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον 21χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο, ο οποίος αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή και εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο φοιτητής έφερε τραύμα από σφαίρα, ενώ έχει εκδορές στο σώμα που σημαίνει ότι μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, κάτι που υποδηλώνει ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.

Ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε από κάτοικο του νησιού που είχε πάει να μαζέψει χόρτα σε κοντινή απόσταση –περίπου 200 μέτρα- από το ποδήλατο που είχε εγκαταλείψει. Σημειώνεται ότι στο σημείο αυτό είχαν ξαναγίνει έρευνες από τις Αρχές τις προηγούμενες μέρες, χωρίς να έχουν εντοπίσει κάτι.

Ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφθεί τους γονείς του. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο.

Μία γυναίκα τον είδε να αφήνει το ποδήλατό του και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος. Κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε πως άκουσε κάποιον να φωνάζει σε βοήθεια, όμως δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ