ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση φοιτητή στην Κάλυμνο - Παραμένει άφαντος για τέταρτη μέρα

Εξαφάνιση φοιτητή στην Κάλυμνο - Παραμένει άφαντος για τέταρτη μέρα
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ένας 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής από την Κάλυμνο και παραμένει άφαντος μέχρι και σήμερα.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε μεταβεί στο νησί για να επισκεφθεί τους γονείς του. Το μεσημέρι της Κυριακής είπε στη μητέρα του πως θα πάει μία βόλτα με το ποδήλατο.

Μία γυναίκα τον είδε να αφήνει το ποδήλατό του και να ξεκινά πεζοπορία στο βουνό. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος. Κάτοικος της περιοχής αποκάλυψε πως άκουσε κάποιον να φωνάζει σε βοήθεια, όμως δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Οι Αρχές, που ξεκίνησαν έρευνα για την εξαφάνιση του 21χρονου, κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή μόνο τα παπούτσια του νεαρού.

Η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί της να ενημερώσει τις Αρχές και εξιστορώντας την τελευταία τους συνομιλία είπε:

«Μου είπε ότι θα πάει μια βόλτα, αλλά δε θα αργήσει. Άφησε μάλιστα και το τηλέφωνό του στο σπίτι, κάτι που το συνηθίζει και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Κατά τις 15:00 – 16:00 αρχίσαμε να ανησυχούμε που δεν επέστρεφε και να πιστεύουμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου είναι ακόμη σε εξέλιξη, όμως, δυστυχώς, παραμένουν άκαρπες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ