ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Συνεχίζονται τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες εξακολουθούν να προκαλούν οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία φθάνουν έως το Μαρμάρι, ενώ σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο. Κλειστό, επίσης, είναι το πορθμείο Αγ. Μαρίνα Νέα Στύρα.

Στη Βόρεια Ελλάδα δεν εκτελούνται, επίσης, τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Καβάλα-Πρίνος. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή-Θάσος. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορα λιμάνια της χώρας καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί ενώ ο Δεκέμβριος θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός - παρότι ο φετινός χειμώναςαναμένεται ηπιότερος από άλλες χρονιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ