Εκτροχιασμός τρένου στο Κορδελιό: Προσωρινή διακοπή στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσ/νίκη-Αλεξανδρούπολη
Δεν λειτουργεί προσωρινά η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη λόγω εκτροχιασμού της μηχανής και πέντε βαγονιών εμπορικού τρένου, περίπου στις 7:15, στην περιοχή του Κορδελιού.
Από τον εκτροχιασμό του τρένου, το οποίο είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, για τους επιβάτες που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη ή αντίστροφα θα γίνεται προσωρινά μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Δράμας, ενώ υπάρχει προσωρινό πρόβλημα και στην ηλεκτροκίνηση, στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Πλατύ, με πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και για την πορεία της αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής, με επόμενη ανακοίνωση.
SPONSORED
CNNi: Το Ισραήλ έστειλε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν
16:30
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00