Σύλληψη 41χρονου με περισσότερα από 2,5 κιλά κάνναβης στο Αίγιο (pics)
Ένας 41χρονος συνελήφθη στο Αίγιο από την αστυνομία καθώς είχε στην κατοχή του περισσότερα από 2,5 κιλά κάνναβης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν σχετικά με τη δράση του συλληφθέντα, εντόπισαν τον 41χρονο τη στιγμή που οδηγούσε αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που έκαναν, βρήκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Αμέσως μετά, έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 41χρονου, όπου βρήκαν πέντε συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους δύο κιλών και 700 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς τοποθετούσε τα ναρκωτικά μέσα σε πλαστική λίμπα, την οποία έθαβε στην αυλή του σπιτιού και στη συνέχεια κάλυπτε την τρύπα με χαλίκια.
ΕΛΛΑΔΑ
«Ο λυσσασμένος, μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο»: Η επιστολή του 89χρονου αποκαλύπτει τα κίνητρά του
18:18
ΕΛΛΑΔΑ
Τον «γύρο του κόσμου» έκαναν οι ένοπλες επιθέσεις του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Λουκάρεως (pics)
18:16
ΚΟΣΜΟΣ
Τεχνητούς νευρώνες που «επικοινωνούν» με πραγματικά εγκεφαλικά κύτταρα δημιούργησαν επιστήμονες
18:13
ΚΟΣΜΟΣ
Έφτασαν στον Λευκό Οίκο το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας Κάρολος και Καμίλα (vid)
18:04
ΕΛΛΑΔΑ