Πηγές υπ. Δικαιοσύνης για πόθεν έσχες: Η κυβέρνηση θα επανέλθει και όλοι θα ελεγχθούν για όλα
«Η κυβέρνηση θα επανέλθει στο θέμα και όλοι θα ελεγχθούν για όλα». Με αυτό τον τρόπο σχολιάζουν την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Το σχόλιο αυτό έρχεται λίγη ώρα αφότου το ΣτΕ έκρινε άκυρη την απόφαση που καθόριζε το περιεχόμενο των δηλώσεων πόθεν έσχες, όχι μόνο για τους δικαστές αλλά για όλους τους υπόχρεους.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του, ακύρωσε (απόφαση 3212/2017) στο σύνολό της την υπουργική απόφαση (ΚΥΑ 1069/19.10.2017) του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με την οποία καθορίζεται το περιεχόμενο υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.
ΧΡΗΜΑ
ΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας
17:02
ΚΟΣΜΟΣ
Για περιφρόνηση του Κογκρέσου «παραπέμπτεται» ο Δρ. Άντονι Φάουτσι - Τα επόμενα βήματα
16:54
CULTURE
Ρώμη: Στρατώνας των αρχαίων Ρωμαίων πυροσβεστών ανακαλύφθηκε κοντά στο Κολοσσαίο
16:46
ΕΛΛΑΔΑ
Ενισχύεται από Κυριακή το αυγουστιάτικο μελτέμι: Αυξημένος κυματισμός στο Αιγαίο - Η ανάρτηση Κολυδά
16:36
ΚΟΣΜΟΣ