Πηγές υπ. Δικαιοσύνης για πόθεν έσχες: Η κυβέρνηση θα επανέλθει και όλοι θα ελεγχθούν για όλα
«Η κυβέρνηση θα επανέλθει στο θέμα και όλοι θα ελεγχθούν για όλα». Με αυτό τον τρόπο σχολιάζουν την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Το σχόλιο αυτό έρχεται λίγη ώρα αφότου το ΣτΕ έκρινε άκυρη την απόφαση που καθόριζε το περιεχόμενο των δηλώσεων πόθεν έσχες, όχι μόνο για τους δικαστές αλλά για όλους τους υπόχρεους.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του, ακύρωσε (απόφαση 3212/2017) στο σύνολό της την υπουργική απόφαση (ΚΥΑ 1069/19.10.2017) του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με την οποία καθορίζεται το περιεχόμενο υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.
ΚΟΣΜΟΣ
Συντρίμμια παντού: Βίντεο μέσα από το διαμέρισμα όπου έπεσαν οι βόμβες διασποράς στο Τελ Αβίβ και σκότωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι
10:43
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Συμφωνία AKTOR - BNI Foundation για έρευνα και εκμετάλλευση μεταλλευτικών πόρων στην Αλβανία
10:38
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινά ΜΜΕ λένε ότι «χτυπήθηκε» ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν
10:35
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Βραδιά Champions League με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
10:34
ΚΟΣΜΟΣ