Προβλήματα και στην Αττική από την χιονόπτωση - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Προβλήματα από την κακοκαιρία και στην Αττική, καθώς διακόπηκε η κυκλοφορία, λόγω χιονόπτωσης, στον περιφερειακό δρόμο που ενώνει την Πεντέλη με το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και φτάνει μέχρι το Διόνυσο ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος διαξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Κομφούζιο έχει δημιουργηθεί και στην εθνική οδο Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της Φθιώτιδας, ενώ από την Τροχαία έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, έχει «διπλώσει» μία νταλίκα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, καθώς έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.
Επίσης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λίγο μετά τα διόδια της Τραγάνας, έχει ντελαπάρει ένα λεωφορείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εκεί.
Επιπλέον, παραμένει κλειστή η παλαιά εθνική οδός Αθήνας-Θήβας προς Θήβα από τη διασταύρωση Βιλλίων.
Η αστυνομία κάνει έκκληση προς τους οδηγούς, εάν δεν είναι απαραίτητο να μην κινηθούν στην εθνική οδό, αλλιώς να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Το μέγεθος της καταστροφής στη Βενεζουέλα από ψηλά: Κτήρια ισοπεδωμένα και βουνά από χαλάσματα
22:04
Φρένο στην κατανάλωση αλκοόλ από τους Παριζιάνους λόγω καύσωνα βάζουν οι Αρχές
21:55
Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ισραηλινού προέδρου μετά από πρόσκρουση σε πουλιά
21:46
Συνάντηση Γκίλφοϊλ - Τουρνά για την πρόληψη και διαχείριση φυσικών καταστροφών
21:38