Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ξυλοδαρμό παιδιάτρου στο νοσοκομείο της Νάουσας
Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ένας γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας από άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος του προκάλεσε κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο σώμα, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μεσημέρι της Τρίτης, 19 Δεκεμβρίου, άνδρας αλβανικής καταγωγής με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά, επισκέφτηκαν τα ΤΕΠ του νοσοκομείου και συγκεκριμένα το παιδιατρικό.
Ο γιατρός, φέρεται να εξέτασε τα παιδιά και να έδωσε τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες χωρίς να υπάρξει κάποια διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και η οικογένεια έφυγε από το νοσοκομείο για το σπίτι τους.
Στη συνέχεια, ο σύζυγος επέστρεψε σε έξαλλη κατάσταση, έκλεισε την πόρτα του ιατρείου, έβγαλε έξω –βρίζοντας- μια νοσηλεύτρια και ξυλοκόπησε άγρια τον παιδίατρο.
Ο άνδρας έσπασε το πόδι του γιατρού και του προκάλεσε θλαστικά τραύματα.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗN, υπεβλήθη μήνυση από την Διοίκηση του νοσοκομείου.
Κικίλιας για Χίο: Δεν προκύπτει ότι υπήρξε pushback - Τι είπε για την θερμική κάμερα
15:01
Τζέφρι Επστάιν: H Νορβηγία ερευνά την εμπλοκή πολιτικών και δημοσίων λειτουργών της
14:57
Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ακόμη 97 στρατιωτικοί κτηνίατροι «επιστρατεύονται» για την πρόληψη
14:57
Τι καθιστά το TikTok εθιστικό - «Κίτρινη κάρτα» από την Κομισιόν λόγω του σχεδιασμού του
14:52