ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με φυτοφάρμακο μετά το θάνατο του εγγονού της

Λαμία: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με φυτοφάρμακο μετά το θάνατο του εγγονού της
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μία ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο Λαμίας, η οποία ήπιε φυτοφάρμακο, μην μπορώντας να αντέξει το χαμό του αγαπημένου της εγγονού πριν από λίγες μέρες.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, ο 27χρονος εγγονός της σκοτώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, "καρφώθηκε" σε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή. Και οι δύο οδηγοί βρήκαν τραγικό θάνατο.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε χάσει στο παρελθόν και τα δύο παιδιά της επίσης σε τροχαία δυστυχήματα. Καθώς φαίνεται, η γυναίκα δεν μπόρεσε να αντέξει και το νέο χτύπημα της μοίρας.

Κάθε μέρα η ηλικιωμένη, που διαμένει στο Γοργοπόταμο, πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της. Έτσι και το μεσημέρι της Πέμπτης, πήγε και πάλι στο νεκροταφείο, αυτή τη φορά, όμως, είχε να περιποιηθεί και τον τάφο του εγγονού της.

Ωστόσο, είχε ήδη πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της, παίρνοντας μαζί της και ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο.

Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.

Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ