Θεσσαλονίκη: Διαπληκτισμός για μια θέση στο λεωφορείο...
Σήμερα, Παρασκευή, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο επιβατών, με τον έναν να τραυματίζει τον άλλο με αλυσίδα. Ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους τραυματίστηκε ελαφρά.
Το περιστατικό συνέβη στις 12:00 σε λεωφορείο της γραμμής 72 Α.Σ. ΙΚΕΑ - Ν. Μηχανιώνα, όταν αυτό βρίσκονταν κοντά στην Περαία. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος επιβάτης έκανε παρατήρηση σε έναν άλλο που κάθονταν, διότι δεν σηκώθηκε ώστε να του παραχωρήσει τη θέση του.
Η παρατήρηση αυτή οδήγησε σε λογομαχία, με το δεύτερο επιβάτη να επιτίθεται στον ηλικιωμένο τραυματίζοντας τον με αλυσίδα στο κεφάλι. Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε αμέσως, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμά του παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος τη γλίτωσε με κάποιες μικρές εκδορές.
Ο «δράστης» τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές.
SPONSORED
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34
«Πλήξαμε περίπου 150 θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες», λέει το Ισραήλ
23:21
Ανησυχία στο Πεντάγωνο για παρακολουθήσεις Αμερικανών αξιωματούχων από το Ισραήλ
23:10