Τραγωδία στην Καλλιθέα: Διερευνώνται τα αίτια της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε δύο γυναίκες
Τα αίτια της τραγωδίας στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων στην Καλλιθέα, όπου δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 55 ετών, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά, διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 6:00 το πρωί στο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι δύο γυναίκες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιό τους, ενώ οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι πρόλαβαν να απομακρυνθούν. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά πριν να προλάβει να επεκταθεί.
Στη συνέχεια διακομίστηκαν δύο ηλικιωμένες με αναπνευστικά προβλήματα στον «Ευαγγελισμό», ενώ αργότερα για προληπτικούς λόγους πήγαν στο «Σωτηρία» και τα υπόλοιπα άτομα που διαμένουν στη Στέγη.
Σημειώνεται ακόμη ότι το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και σήμερα 28 Αυγούστου
01:00
ΟΠΕΚΑ: Tα επιδόματα που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
00:30
Τουρκία: Έρευνα κατά Βρετανού οικονομολόγου για «προσβολή» του Ερντογάν
23:56
Μην ενοχλείτε τις σφήκες όταν... μεθούν: Γίνονται επιθετικές προειδοποιούν οι ειδικοί
23:50