Λαθραία προϊόντα καπνού εντόπισαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε κατάστημα
Λαθραία τσιγάρα στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε κατάστημα πουλούσε ένας Αλβανός. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε το κατάστημά του για τα λαθραία προϊόντα καπνού, πίστευε ότι του έδινε την τέλεια κάλυψη, καθώς κανένας δεν θα σκεφτόταν να κάνει έλεγχο στα εμπορεύματά του.
Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ όμως παρατήρησαν την περίεργη κινητικότητα που παρουσίαζε το συγκεκριμένο κατάστημα και έκαναν έρευνα.
Εντόπισαν πάνω από 700 πακέτα λαθραία τσιγάρα αλλά και πάνω από 200 συσκευασίες καπνού καθώς επίσης και συσκευασίες του μισού κιλού η κάθε μια που περιείχαν λαθραίο καπνό.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο Αλβανός συνέχιζε την απάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.
SPONSORED
Ο Μασκ έχασε την μάχη από τον Άλτμαν στη νομική διαμάχη για την OpenAI
21:35
«Καμπανάκι» από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
21:24
Τουρκία: Έξι νεκροί και οκτώ τραυματίες από την ένοπλη επίθεση - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
21:15
Κλείνει την πόρτα ο Τραμπ στην Τεχεράνη: «Καμία παραχώρηση - Το Ιράν ξέρει τι θα συμβεί σύντομα»
20:58