Συμβολαιογράφοι: Οι πλειστηριασμοί της Τετάρτης ήταν για οφειλές άνω του 1 εκατ. ευρώ
«Κάθε ένας από τους χθεσινούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αφορούσε συνολικές οφειλές μεγαλύτερες του ενός εκατομμυρίου ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου και προσθέτοντας ότι παρέχει την εν λόγω διευκρίνιση στο πλαίσιο της συμβολής για μια πληρέστερη πληροφόρηση της κοινής γνώμης και των άμεσων εμπλεκομένων και προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Επίσης, σημειώνει ότι η τιμή που αναγράφεται στα στοιχεία του πλειστηριασμού, αφορά είτε στην τιμή εκκίνησης είτε στην εμπορική τιμή του υπό πλειστηριασμού ακινήτου και όχι το συνολικό ποσό οφειλών
Παράλληλα, αναφέρει ότι για τη πληρέστερη πληροφόρηση και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, στο μέλλον, τα στοιχεία που συνοδεύουν το υπό πλειστηριασμό ακίνητο «θα εμπλουτιστούν προκειμένου να περιγράφεται με απόλυτη σαφήνεια το πιστοληπτικό προφίλ του οφειλέτη».
«Χωριάτικο»: 50 άτομα στο στόχαστρο της αστυνομικής επιχείρησης για την απάτη «μαμούθ»
18:02
Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός, κέρδισε εύκολα την Καλαμάτα με το ευρύ 5-0
17:53
ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ έχει υποστεί αντιδημοκρατική μετάλλαξη υπό την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη»
17:43
Σφοδρές βροχοπτώσεις στη Βρετανία: Στο σκοτάδι 82.000 νοικοκυριά, πλημμύρες και ακυρώσεις πτήσεων
17:33