Πιστολέρο σε νυχτερινό κέντρο μέλος της σπείρας των ΑΤΜ
Πυρ έξω από πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι είχε ανοίξει ένας από τους συλληφθέντες της συμμορίας που ανατίναζαν ΑΤΜ για να αρπάξουν χρήματα.
Όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για έναν Έλληνα μέλος της σπείρας, που στις 27 Φεβρουαρίου του 2017 μετά από συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο έβγαλε πιστόλι του και τραυμάτισε σοβαρά έναν άντρα. Τότε οι Αρχές είχαν κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.
Οι αστυνομικοί από την έρευνα της υπόθεσης εκείνης είχαν καταλήξει στο ποιος ήταν ο επικίνδυνος πιστολέρο. Όταν όμως άρχισαν να ψάχνουν και την υπόθεση με τα ΑΤΜ διαπίστωσαν ότι το ίδιο άτομο εμπλέκεται και στις δυο υποθέσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος να ήταν και αυτός που βρήκε τους Μολδαβούς για να στηθεί η συμμορία και ήταν αυτός που εντόπιζε τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών που χτυπούσε η οργάνωση.
Παρά το γεγονός όμως των χθεσινών συλλήψεων τίποτα δεν έκανε τις υπόλοιπες βασικές συμμορίες να δρουν κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Οι Αρχές άλλωστε υπολογίζουν ότι συνολικά τα χτυπήματα με τον συγκεκριμένο τρόπο ξεπερνούν τα 90 σε όλη τη χώρα και όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί οι συλληφθέντες ενέχονται σε μόλις 10 από αυτά.
Παρ’ όλα αυτά η έρευνα συνεχίζεται και εκτιμούν ότι ίσως για ένα μικρό διάστημα να αποφύγουν να ανατινάξουν μηχάνημα υπό το φόβο ότι μπορεί η αστυνομία να είναι κοντά στη σύλληψη τους.
Συνελήφθη 36χρονος στο Αγρίνιο που απείλησε με καραμπίνα οικογένεια
18:35
Ουκρανία: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία σε ουκρανικά λιμάνια
18:24
Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» (vid)
18:12
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS: Το χτύπημα των ΗΠΑ στη Νιγηρία και η νέα «σταυροφορία» Τραμπ – Το δόγμα της «συμμόρφωσης»
18:01