Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια σε γραφείο του υπουργείου Άμυνας
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γραφείο ενημέρωσης κοινού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν στις 3.30 τα ξημερώματα αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από τρία γκαζάκια.
Το γραφείο βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, κοντά στο Πεδίον του Άρεως.
Από την έκρηξη που σημειώθηκε προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές σε δύο μονάδες κλιματισμού, στην τζαμαρία και στην τοιχοποιία τού ισόγειου γραφείου.
Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και επτά άνδρες. Η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: thestival.gr
Photo 2/5
Πηγή: thestival.gr
Photo 3/5
Πηγή: thestival.gr
Photo 4/5
Πηγή: thestival.gr
Photo 5/5
Πηγή: thestival.gr
ΚΟΣΜΟΣ
Άτλας εμβρυογένεσης χάρη σε... ένα ψάρι ζέβρα - Πώς τα γονίδια και τα κύτταρα διαμορφώνουν το βρέφος (pic)
14:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Ο Πούτιν «ίσως» βοηθάει το Ιράν - Αναφορές ότι η Μόσχα αποκαλύπτει αμερικανικές θέσεις
14:29
ΕΛΛΑΔΑ
Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαρίνο: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον εκρηκτικό showman (pics)
14:25
ΕΛΛΑΔΑ
Σύλληψη Πολωνού στο Μαράθι Σούδας: Φωτογραφίες με καράβια και αεροσκάφη στο κινητό του
14:20
ΚΟΣΜΟΣ