Σώος βρέθηκε νεαρός που εξαφανίστηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας
Σώος βρέθηκε νεαρός που είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι στις πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών. Εντόπισε από ομάδα διάσωσης, σε ρέμα προς την περιοχή του Δίστρατου Ιωαννίνων.
Ο νεαρός έκανε σνόουμπορντ εκτός πίστας και περίπου στις 11 το πρωί, λόγω της χαμηλής ορατότητας, έχασε τον προσανατολισμό του. Ειδοποίησε αμέσως την ομάδα του χιονοδρομικού ενημερώνοντας τόσο για την θέση του όσο και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Στο καταφύγιο του Χιονοδρομικού σήμανε συναγερμός, ενημερώθηκε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία και μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κέντρου, κατευθύνθηκαν αμέσως προς το σημείο.
Τελικά ο νεαρός εντοπίστηκε σώος, βρεγμένος και με συμπτώματα υποθερμίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο του χιονοδρομικού κέντρου και αυτή την ώρα γίνεται η διακομιδή του, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Γρεβενών. Στην επιχείρηση ανεύρεσης του νεαρού έλαβαν επίσης μέρος τετραμελές κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα και επτά άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών.
Πιάστηκαν στα χέρια για μία θέση πάρκινγκ στο Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος
10:58
Charlotte Foucteau: Η αξία του ανθρώπου στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
10:57
Κεραμεικός: 89χρονος άνοιξε πυρ με καραμπίνα στα γραφεία του ΕΦΚΑ και τράπηκε σε φυγή - Ένας τραυματίας
10:43
Ολυμπιακός-Μονακό και Βαλένθια-Παναθηναϊκός με 300+αγορές, «20 & Κάρφωσες» και ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
10:40