Αποκλειστικό: Επίθεση κουκουλοφόρων σε μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων στον Άγιο Δημήτριο
Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δράση τους οι κουκουλοφόροι που σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα σε σταθμούς του μετρό και προκαλούν σοβαρές ζημιές στα μηχανήματα ακύρωσης των εισιτηρίων. Χθες, πραγματοποίησαν επίθεση στο σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο.
Μια ομάδα περίπου 10 ατόμων έσπασαν εννέα πύλες ακυρωτικών μηχανημάτων, προκάλεσαν φθορές σε έξι ακυρωτικά μηχανήματα ενώ από τη μανία τους δεν ξέφυγε ούτε το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τράπεζας που βρισκόταν στο σταθμό του μετρό.
Αμέσως μετά, έφυγαν σαν κύριοι.
Όλα δείχνουν ότι οι ομάδες των αντιεξουσιαστών που προκαλούν φθορές στα μηχανήματα ώστε ποτέ να μην εφαρμοστεί το νέο σύστημα ακύρωσης εισιτήριων, επέστρεψαν στη δράση τους εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι έπαψαν να υπάρχουν από την αστυνομία τα απαραίτητα μέτρα στους σταθμούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο «κίνημα» έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και πάλι αρκετά έντονα ενώ σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου ανεβάζουν συνεχώς κείμενα και συγκροτούν ομάδες.
SPONSORED
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνείται ότι γνώριζε προσπάθειες να «εκτροχιαστούν» έρευνες διαφθοράς
18:41
ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε βάρος των 13 κατηγορούμενων σε Κοζάνη και Αγρίνιο
18:31
Πούτιν σε Ζελένσκι: Δεν βλέπω το λόγο συνάντησης - Πρώτα πρέπει να καταλήξουμε σε μια λύση
18:28
Δύο δικογραφίες για την υπόθεση ξυλοδαρμού στην Καλλιθέα - Οι καταγορίες σε βάρος των εμπλεκομένων
18:22