Πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά των πλειστηριασμών
Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας κατά των πλειστηριασμών. Με κεντρικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ομόνοια και κατευθύνονται προς το υπουργείο Οικονομικών.
Οι συγκεντρωμένοι διεκδικούν, όπως αναφέρουν, «την προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο, καθώς επίσης και να μην πραγματοποιηθεί καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία».
Ακόμη, πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα η ΑΔΕΔΥ, συλλογικότητες ενάντια στους πλειστηριασμούς καθώς κι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Στον ύπνο έπιασαν τα μέτρα της ΕΛΑΣ τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω»
Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία Κοραή και κατευθύνονται κι αυτοί προς το υπουργείο Οικονομικών. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα:
Ώστε να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να παρθούν μέτρα πραγματικής προστασίας τους και να καταργηθεί το ιδιώνυμο (νόμος Κοντονή) σε βάρος των αγωνιζόμενων.
Συντάξεις, δώρα και επιδόματα «γεμίζουν» τις τσέπες πριν τις γιορτές
08:00
Ανοίγουν ξανά τα διόδια οι αγρότες: Αμετακίνητα τα μπλόκα - Νέα σύσκεψη σήμερα στη Λάρισα
07:50
Γάζα: Πρόοδο στην εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ «βλέπει» ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ
07:41
«Athens Santa Run 2025»: Ποιοι δρόμοι και πότε θα κλείσουν σήμερα
07:32