Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου
Την επιστροφή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης: «Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.
Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιατζόγλου. Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει στις 10 Απριλίου 2018.
Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, κρατείται στις φυλακές της Λάρισας, όπου έχει μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ρωσία: Κωμικός καταδικάστηκε σε σχεδόν έξι χρόνια φυλάκιση για ένα αστείο
19:39
«Ουσιαστικές και παραγωγικές» οι συνομιλίες με Ρωσία και ΗΠΑ δηλώνει ο Ουκρανός διαπραγματευτής
19:30
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξαναρχίζει την εξέταση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
19:19
Τραγωδία στην Χίο: Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η κάμερα του σκάφους του Λιμενικού
19:08