Εισβολή σε μονοκατοικία επιχειρηματία: Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, τον έδεσαν και έφυγαν
Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε μονοκατοικία επιχειρηματία σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν πήραν χρήματα, κοσμήματα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέλη συμμορίας που δρα κυρίως σε περιοχές των Βορειανατολικών προαστίων εισέβαλε στο σπίτι του επιχειρηματία την ώρα που εκείνος βρισκόταν μόνος του μέσα σε αυτό και με την απειλή βίας του ζήτησαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.
Τελικά, οι δράστες, αφού βρήκαν τα χρήματα και κοσμήματα που αναζητούσαν, τον έδεσαν και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Ο επιχειρηματίας μπόρεσε αργότερα να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Λίβανος: «Ούτε σπιθαμή» εδάφους δεν θα παραχωρηθεί στο Ισραήλ - Δεν είναι προδοσία οι συνομίλες
17:40
Ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια πλοίων της Παρασκευής (3/7) από και προς τη Ραφήνα λόγω απεργίας
17:30
Τι αλλάζει στην συνιδιοκτησία ακινήτων: Ρυθμίσεις για οριζόντια-κάθετη ιδιοκτησία και πολυκατοικίες
17:21
Ουκρανία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από το 11ωρο ρωσικό μπαράζ πυραύλων και drones κατά του Κιέβου
17:12