Εισβολή σε μονοκατοικία επιχειρηματία: Έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, τον έδεσαν και έφυγαν
Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε μονοκατοικία επιχειρηματία σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν πήραν χρήματα, κοσμήματα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέλη συμμορίας που δρα κυρίως σε περιοχές των Βορειανατολικών προαστίων εισέβαλε στο σπίτι του επιχειρηματία την ώρα που εκείνος βρισκόταν μόνος του μέσα σε αυτό και με την απειλή βίας του ζήτησαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.
Τελικά, οι δράστες, αφού βρήκαν τα χρήματα και κοσμήματα που αναζητούσαν, τον έδεσαν και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Ο επιχειρηματίας μπόρεσε αργότερα να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
01:00
Απάτη phishing φέρει το όνομα του e-ΕΦΚΑ: Πώς να προστατευτείτε από ψεύτικα μηνύματα
00:30
ΗΠΑ και Ιράν ξανά σε τεντωμένο σχοινί - Από τη διπλωματία, στα σχέδια για νέους βομβαρδισμούς
23:55
Γλυφάδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Βγήκαν μόνοι τους σώοι οι δύο επιβαίνοντες
23:45