Καταγγελία ότι κρατούμενοι μαστίγωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Κορυδαλλού
Σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού απειλήθηκε και ξυλοκοπήθηκε από τρεις Αλβανούς κρατουμένους, με αυτοσχέδιο μαστίγιο, μέσα στη Γ΄ πτέρυγα του καταστήματος κράτησης, κοινοποιεί με σημερινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
Ειδικότερα, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, έντιμος, επαρκής και εργατικός, όπως τον χαρακτηρίζει, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, στην προσπάθειά του να κλείσει τα κελιά της Γ' πτέρυγας που παρέμεναν ανοικτά, αφού δεν είχε ολοκληρωθεί στον χρόνο που έπρεπε η νυκτερινή κατάκλιση, αρχικά απειλήθηκε με μαχαίρι και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε από τρεις Αλβανούς κρατουμένους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιο μαστίγιο από καλώδιο.
«Παρ΄ όλα αυτά» συνεχίζει η Ομοσπονδία, «δεν υπήρξε καμία έγγραφη αναφορά, κανένα σχόλιο, καμία αντίδραση», αλλά αντίθετα «το περιστατικό αποκρύφτηκε και στην συνέχεια επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί».
Η Ομοσπονδία πληροφορήθηκε το περιστατικό ύστερα από διαρροή στον ηλεκτρονικό Τύπο.
Η Κίνα αναπτύσσει υπερηχητικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους με εμβέλεια χιλιάδων χιλιομέτρων
20:01
Κρατικοποίηση εταιρειών που δεν μπορούν να προστατευθούν απο drones, ανήγγειλε ο Πούτιν
19:56
Οι αντάρτες Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Σαουδικής Αραβίας
19:45
Παραιτήθηκε απο την Πλεύση Ελευθερίας ο υπευθυνος Αγροτικού Σωκράτης Αλειφτήρας
19:33