ΕΛΛΑΔΑ

«Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ»: Ενεργοποιήθηκε ξανά η πλατφόρμα

«Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ»: Ενεργοποιήθηκε ξανά η πλατφόρμα
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ενεργοποιήθηκε και πάλι από το μεσημέρι της Παρασκευής η ηλεκτρονική πλατφόρμα υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εγγραφεί στο σύστημα αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, με τον διπλασιασμό των πόρων του προγράμματος, που ανακοινώθηκετην Πέμπτη, θα καλυφθούν οι αιτήσεις όλων των επιλαχόντων στις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας, στις οποίες «έτρεξε» το πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη και αφού οριστικοποιήθηκαν 12.338 αιτήσεις, εξαντλήθηκαν τα 120,7 εκατ. ευρώ που μέχρι τότε διέθετε το Ταμείο 'Αμεσης Ενίσχυσης. Στη συνέχεια πρωτοκολλήθηκαν περίπου 3.500 επιλαχούσες αιτήσεις ενώ περίπου 8.000 χρήστες έχουν ξεκινήσει αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Τη Δευτέρα, στις 8:00 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης ενώ θα ακολουθήσουν τη Δευτέρα, 2 Απριλίου η Αττική και το Νότιο Αιγαίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ