ΕΛΓΑ: Παράταση για τις εισφορές του 2017
Μέχρι τις 29 Ιουνίου θα μπορούν να καταβάλλονται οι ειδικές ασφαλιστικές εισφορές, υπέρ του ΕΛΓΑ για το 2017, μετά την απόφαση παράτασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε καθώς «υπήρξαν παραγωγοί που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις» μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, που ήταν η 31η Μαρτίου.
Έτσι «οι παραγωγοί όλης της χώρας, διευκολύνονται στην τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων χωρίς να χάσουν την δυνατότητα να καταστούν δικαιούχοι τυχόν αποζημιώσεων που τους αναλογούν».
Παράλληλα, ο οργανισμός, σημειώνει πως μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δεν θα δοθεί άλλη παράταση, και καλεί τους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές το 2017, να εξοφλήσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να λάβουν αποζημίωση.
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα - Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά
23:12
Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μια «δημοκρατική» Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
23:01
Τέσσερις νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:00