ΕΛΛΑΔΑ

Λυμπερόπουλος για Uber: Όποιος δεν θέλει να σέβεται τους νόμους να αποχωρεί και να μας γράφει

Λυμπερόπουλος για Uber: Όποιος δεν θέλει να σέβεται τους νόμους να αποχωρεί και να μας γράφει
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)φωτογραφια αρχειου

Tην αναστολή της λειτουργίας μιας εκ των υπηρεσιών της Uber στην Αθήνα σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, χωρίς πάντως να αναφερθεί ονομαστικά στην συγκεκριμένη εταιρεία, αποδίδοντας παράλληλα τα εύσημα στην ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών για τον επίμαχο νόμο.

«Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Θύμιος Λυμπερόπουλος και προσθέτει πως «όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει...»

Αναλυτικά η δήλωση του Θύμιου Λυμπερόπουλου

Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν. Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών. Και πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη.

Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει...Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξεχνάμε..

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ