Νεκρός Μαροκινός υπήκος από ηλεκτροπληξία στην Ειδομένη
Μαροκινός υπήκοος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, στο σημείο όπου βρίσκονται ακινητοποιημένοι συρμοί με βαγόνια του ΟΣΕ.
Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Αντώνης Ρήγας από την οργάνωση "Γιατροί Χωρίς Σύνορα", ο άτυχος νεαρός ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης στο σημείο όπου εδώ και μέρες παραμένουν ακινητοποιημένες αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ.
Στο μεταξύ, ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην ουδέτερη ζώνη, όπου εκατοντάδες μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο διέλευσης των προσφύγων στο έδαφος της ΠΓΔΜ φωνάζοντας συνθήματα. Οι μετανάστες ζητούν να επιτραπεί και σε αυτούς η διέλευση, ενώ στο ελληνικό έδαφος βρίσκονται από το πρωί δυνάμεις της αστυνομίας για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο γενίκευσης των επεισοδίων.
SPONSORED
Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε 55χρονο που εγκατέλειψε γατάκια σε οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη
12:25
Λοτζ: Η πιο «λιντσική» πόλη του κόσμου που μάγεψε τον Ντέιβιντ Λιντς
12:22
Τι βρέθηκε στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος στα Πατήσια:Ο στρατολόγος της Χαμάς και οι διασυνδέσεις
12:13
Τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης – Νεκρός 56χρονος οδηγός
12:08