Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πατέρας και κόρη που διακινούσαν ηρωίνη
Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη ως μέλη κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης.
Ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν ο 53χρονος πατέρας και η 32χρονη κόρη του, ενώ μαζί τους συνελήφθη κι ένας 37χρονος αλλοδαπός. Όλοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι δράστες συναλλάσσονταν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος λίγο πριν την έξοδο από την πόλη. Ο πατέρας και η κόρη ακινητοποιήθηκαν στο 5ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε δέμα ηρωίνης συνολικού βάρους 514 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό και ο 37χρονος αλλοδαπός, στο όχημα του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.990 ευρώ που παρέλαβε νωρίτερα από τον 53χρονο συλληφθέντα κατά την αγοραπωλησία των ναρκωτικών.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτοί είναι οι 11 βουλευτές για τους οποίους ζητείται άρση ασυλίας - Την Μεγάλη Τρίτη επιτροπή δεοντολογίας
12:10
LIVE: Πόλεμος στην Μέση Ανατολή: Μάχες IDF με Χεζμπολάχ στον Λίβανο - Το Ιράν χτύπησε την Χάιφα
12:05
Στις 12:30 οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό
11:54
Ενισχύεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο - Εξατομικευμένες ασκήσεις μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης
11:53