Στο άγαλμα του Τρούμαν ο Τζέφρι Πάιατ
Το άγαλμα του 33ου προέδρου των ΗΠΑ, Χάρι Τρούμαν επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, λίγες μερες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από αυτό, κατά τη διάρκεια αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.
Αναρτώντας τρεις φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, κ. Πάιατ αναφέρει πως, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, βρέθηκε στο σημείο που στέκεται το άγαλμα, το οποίο, όπως ανέφερε, συμβολίζει την «γενναιοδωρία των ΗΠΑ προς την Ελλάδα» κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών χρόνων της.
«Μόλις επέστρεψα από το Άγιο όρος, πέρασα να ελέγξω το άγαλμα του Χάρι Τρούμαν - ένα σύμβολο της συμμαχίας μεταξύ ΗΠΑ-Ελλάδας και μία υπενθύμιση για τη γενναιοδωρία του αμερικανικού λαού στη διάρκεια των πιο σκοτεινών ημερών της Ελλάδας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρέσβης.
Νέα όρια έκθεσης εργαζομένων σε επικίνδυνες χημικές ουσίες θέτει το υπουργείο Εργασίας
12:45
ΕΟΔΥ: Δύο νέοι θάνατοι και 12 ασθενείς σε ΜΕΘ από τον ιό του Δυτικού Νείλου
12:39
Θεοδωρικάκος: Μέχρι το τέλος του έτους το καθεστώς για την εξωστρέφεια των ΜμΕ ύψους 150 εκατ. ευρώ
12:25
Επένδυση του EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II) στην UTC International Transport
12:24