Σε 48ωρες απεργίες προχωρά η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ
Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα (23 Απριλίου) θα ξεκινήσουν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, σύμφωνα με το εξώδικο που εστάλη χθες, Παρασκευή, προς τη διοίκηση της επιχείρησης.
Οι κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ έχουν ξεκινήσει από χθες, Παρασκευή, με 3ωρη στάση εργασίας από τις 7:00 ως τις 10:00 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης (Χαλκοκονδύλη).
Η ΓΕΝΟΠ αντιδρά στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης που προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Ζητά ακύρωση του σχεδίου πώλησης, επαναφορά του 17% των μετοχών της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημόσιο, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και προσλήψεις προσωπικού.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Απαγορεύει το κρέας αλόγου η Ιταλία - Πρόστιμο 100.000 ευρώ προβλέπεται για τους παραβάτες
23:58
ΣΠΟΡ
Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν 2-2: «Ζωντανός» στην πρόκριση με σούπερ Τετέι
23:53
ΚΟΣΜΟΣ
Απούσα η Λευκορωσία από τη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» - Δεν έδωσαν βίζα οι Αμερικανοί
23:50
ΚΟΣΜΟΣ
Το χωριό στην βρετανική Κορνουάλη όπου βρέχει συνεχώς από τις 30 Δεκεμβρίου - Το ρεκόρ που κρατά
23:41
ΕΛΛΑΔΑ