Τζόκερ: Πόσα χρήματα μοιράζει η κλήρωση της Πέμπτης
Το ποσό των 4.700.000 ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ στην κλήρωση της Πέμπτης, 26 Απριλίου.
Το ποσό που διανέμεται είναι αποτέλεσμα των εννέα συνεχόμενων τζακ-ποτ, που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες εβδομάδες.
Στην κλήρωση της Κυριακής, όταν το ποσό είχε φτάσει τα 4.000.000 εκατομμύρια, παίχτηκαν συνολικά 1.619.477 στήλες, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στην επόμενη κλήρωση.
Στην κλήρωση της Πέμπτης δύο παίκτες κατάφεραν να μαντέψουν σωστά τους 5 αριθμούς, χάνοντας μόνο το Τζόκερ.
Ο πρώτος, από τη Θεσσαλονίκη, με ένα δελτίο αξίας 994 ευρώ (!), έπιασε το πεντάρι και κέρδισε 101.157 ευρώ. Το «χρυσό» δελτίο δεν ήταν τυχαίας επιλογής, δηλαδή ο νικητής επέλεξε μόνος τους αριθμούς.
Ο δεύτερος τυχερός κατέθεσε το τυχερό δελτίο στο Μαρκόπουλο. Κόστιζε μόλις 1,5 ευρώ και κέρδισε κι αυτό με τη σειρά του 101.157 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί της Πέμπτης ήταν οι εξής: 10, 39, 2, 8, 29 και Τζόκερ ο αριθμός 18.
Δώρο Χριστουγέννων: Τι προβλέπεται αν δεν καταβληθεί στους εργαζομένους μετά τη λήξη της προθεσμίας
00:30
Καμπότζη: Πάνω από 500.000 εκτοπισμένοι εξαιτίας των εχθροπραξιών με την Ταϊλάνδη
23:59
Επίθεση σε Εβραίους στην Κωνσταντινούπολη - Ένταση έξω από συναγωγή εν μέσω Χανουκά (vid)
23:45
ΗΠΑ: Πολλαπλασιάζονται οι επικρίσεις για τον χειρισμό της υπόθεσης Έπσταϊν από την κυβέρνηση Τραμπ
23:40