Τηλεοπτικές άδειες: Κανονικά, στις 4 Μαΐου η συζήτηση στο ΣτΕ

Την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι αιτήσεις που έχουν καταθέσει ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), για τη χορήγηση των 7 τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας.
Ενώ νωρίτερα είχε γίνει γνωστό από το Ανώτατο Δικαστήριο ότι η συζήτηση αναβάλλεται, αργά το μεσημέρι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί.
Πηγές του ΣτΕ ανέφεραν σχετικά: «Εν όψει των διαβιβασθέντων από την Διοίκηση στοιχείων στη συνέχεια της χορηγηθείσας αρχικώς αναβολής, καθώς επίσης και του ότι είναι άδηλος ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης με την έκδοση των σχετικών πράξεων του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης, εκρίθη ότι οι υποθέσεις μπορούν να εισαχθούν προς συζήτηση ενώπιων της Ολομέλειας του Δικαστηρίου».

Τι καλύπτουν τα voucher για τον κοινωνικό τουρισμό - Πώς θα κάνετε κράτηση
05:00
Προσωπικός Αριθμός: Πώς θα αποκτάται και τι αλλάζει με τις νέες ταυτότητες
04:00
Δόθηκε νέα παράταση από το Υπουργείο Παιδείας για την υποβολή αίτηση ψηφιακών βιβλίων
03:00
Πανελλήνιες 2025: Πόσοι εισάγονται ανά πανεπιστημιακό τμήμα ή σχολή
02:00.jpg?t=Mucz6MrO03Wmoe4QRSKHLQ)