Πρωτομαγιά 2018: Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς
Αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί του Σαββάτου, 28 Απριλίου στις εξόδους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Στην Αττική, πολλοί είναι οι Αθηναίοι που φεύγουν από την πόλη με την κίνηση να είναι πυκνή τόσο στην Αθηνών - Κορίνθου όσο και στην Αθηνών - Λαμίας.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Μουδανιών, καθώς από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η πρώτη έξοδος των Θεσσαλονικέων προς τη Χαλκιδική εν όψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στα διόδια των Μαλγάρων στο ρεύμα εξόδου. Το πρωί -μάλιστα- δημιουργήθηκε μεγάλη ουρά αυτοκινήτων και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν την ελεύθερη διέλευση ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.
Τέλος, αυξημένη είναι και η κίνηση προς Καβάλα τόσο από την Εγνατία Οδό, όσο και από την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Η έξοδος των εκδρομέων γίνεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ δυνάμεις της Τροχαίας περιπολούν και βρίσκονται σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου.
Κόρινθος: Στο νοσοκομείο 15χρονος από ξυλοδαρμό - Συνομήλικοί του οι δράστες
16:40
Νεκρός αστυνομικός στη Τουρκία - Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά από ξυλοδαρμό σε συνεργείο (vid)
16:28
Ιαπωνία: Το κόμμα της πρωθυπουργού Τακαΐτσι εξασφαλίζει μεγάλη πλειοψηφία στις προώρες εκλογές
16:15
Στουρνάρας: «Η ελληνική οικονομία πάει καλά - Προϋπόθεση να συνεχίσει είναι η πολιτική σταθερότητα»
16:03