ΕΛΛΑΔΑ

«Πόλεμος» χάκερ: Οι Anonymous Greece απάντησαν στα τουρκικά «χτυπήματα»

«Πόλεμος» χάκερ: Οι Anonymous Greece απάντησαν στα τουρκικά «χτυπήματα»
Pixabay

Σε… αντίποινα φαίνεται ότι προχώρησαν οι Anonymous Greece, μετά από τα «χτυπήματα» Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, αλλά και τις απειλές που εξαπέλυσαν χτες μέσω συνέντευξής τους. 

Οι Έλληνες χάκερ ισχυρίζονται ότι χάκαραν πάνω από 12.000 σέρβερ και ρούτερ της Turk Telecom και αναφέρουν ότι η ιστοσελίδα του τουρκικού καναλιού Top Chanel24 είναι το πρώτο «θύμα» της επίθεσης.

Σε μήνυμά τους που ανάρτησαν στον ιστότοπο medium.com, οι Anonymous Greece λένε ότι ο λόγος που παραβίασαν είναι επειδή με όλους αυτούς τους σέρβερ στην κατοχή τους είναι πλέον σε θέση να επιτύχουν σημαντική επίθεση στην Τουρκία και μάλιστα, με τουρκικές IP.

«Όλοι οι σέρβερ και τα ρούτερ σας μάς ανήκουν και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση θέλουμε να ξεκινήσουμε» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, προειδοποιούν ότι οι τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου πλησιάζουν και οι επιθέσεις θα γίνονται πιο ισχυρές.

Στέλνουν δε, και ένα μήνυμα στην τουρκική κυβέρνηση, τους πολίτες της χώρας αλλά και τους χάκερ: «Ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει το Isis με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες».

Σχολιάζοντας το θέμα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, οι Anonymous τονίζουν ότι οι άνδρες ζήτησαν «άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα, όπως κάθε πολιτισμένη χώρα, τους το παραχώρησε». «Κάθε χώρα το ίδιο θα έκανε» ανέφεραν επίσης οι Έλληνες χάκερ.

Αναφέρθηκαν δε, και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, σημειώνοντας ότι «πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος και εσείς τους κρατάτε στη φυλακή για 63 ημέρες».

«Δεν έκαναν τίποτα, απλά έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της ομίχλης. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος» υπογραμμίζουν οι ίδιοι.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ